منو اصلی
  صفحه اصلی
  تبلیغات
  تماس با ما
تبلیغات
موسیقی بی کلام
ابزار وب مسترها
  ابزار مجله در وبلاگ
  گوگل پلاس در وبلاگ
  شمارنده مطالب
  پازل وبلاگ
  تولبار حرفه ای
  ابزار پرش به بالا
  ذکر ایام هفته
  استخاره آنلاین
  سخنان بزرگان
  نمایش رتبه گوگل
  وضعیت آب و هوا
  اوقات شرعی
  فونت های زیباسازی
  کدهای زیباسازی فلش
  فال روزانه
  فال حافظ
  فال کلیکی
  فال انبیا
  طالع بینی ازدواج
  طالع بینی هندی
  عشق سنج آنلاین
  موسیقی لایت در وبلاگ
  ساخت موسیقی آنلاین
  ساعت های فلش
  ابزار فرم تماس با ما
  چت روم
  تصاویر تصادفی
  تصاویر زیباسازی
  لودینگ وبلاگ
  جستجوگر گوگل
  تعیین وضعیت یاهو
  ساخت ایمیل آیکون
  تقویم رومیزی
  تغییر شکل موس
  نمایشگر آی پی
  تعبیر خواب
  نمایش تاریخ
  بارش برف در وبلاگ
  پرواز بادکنک در وبلاگ
  پرواز حباب در وبلاگ
  قطرات شبنم در وبلاگ
  ابزار مبدل تاریخ ها
  جملات عاشقانه تصادفی
  جملات تصادفی شریعتی
  حدیث تصادفی
  اس ام اس تصادفی
  دانستنی های تصادفی
  مترجم گوگل
  معرفی وبلاگ به دوستان
  سرویس whois دامنه
  ابزار ار اس اس ریدر
  کد آپلود عکس
  دیکشنری آنلاین
  ساخت صفحات پاپ آپ
  ساخت تصاویر ثابت
  روزنما با مناسبت ها
  لحظه شمار غیبت امام زمان
  کدهای کاربردی
آرشیو قالب ها
لوگو اسپانسر
رپورتاژ ها
  چگونه در هنگام قطعی برق، خانه و کسب‌وکار خود را روشن نگه داریم؟ راهنمای خرید بهترین ژنراتور، اینورتر و موتور برق
  معلم خصوصی زبان انگلیسی
  اهمیت خرید آی پی ثابت برای تریدرها
  در قبرس شمالی چه روزهایی تعطیل است؟
  کتاب 2065 تناقض در انتخاب
  خرید ملک ارزان قیمت در قبرس شمالی از طریق مشاوران سایت قبرس 724
  ورق ضد سایش و استحکام بالا چیست و چه کاربردهایی دارد؟
  باکیفیت ترین و ارزان ترین هاست را از کجا تهیه کنم؟
  نکات قبل از خرید ملک کشاورزی در قبرس شمالی
  قرص فیتو: تجربه موهایی پرپشت، ناخن‌هایی محکم و پوستی درخشان
  لیفت پوست صورت بدون جراحی با قرص ایمدین
  قرص هیرتامین
  قرص ایمدین، مکمل جوانی ماندگار
  ضد آفتاب ایزیدین: راهنمای کامل استفاده برای محافظت کامل از پوست شما



پنل اس م اس رایگان

با راه‌اندازی فروشگاه‌های اینترنتی در بستر شبکه‌های اجتماعی، اگرچه می‌توانید محصولات خود را به صورت آنلاین به جهانیان عرضه کنید، اما فراموش نکنید هیچ یک از این پلتفرم‌ها امکانات وب‌سایت را در اختیار شما قرار نمی‌دهند.

با راه‌اندازی سایت فروشگاهی به راحتی می‌توانید محصولات خود را به بهترین شکل ممکن ارائه کرده و به لطف درگاه پرداخت اینترنتی دیگر نگران ارسال فیش‌های واریزی جعلی نباشید.

همین الان که شما در حال خواندن این مقاله هستید، رقبای شما چندین مرحله از شما جلوتر هستند! بنابراین ما هم تصمیم گرفتیم در این مقاله آموزش جامع راه اندازی سایت فروشگاهی در یک روز را با شما به اشتراک بگذاریم.

قدم اول

قبل از هر چیز باید مشخص کنید که محصولی که قرار است به فروش برسد، فیزیکی است یا آنلاین؟ سپس باید بدانید که قرار است کسب و کار شما  به صورت B2B باشد یا B2C؟

پاسخ به این سوالات نه تنها مانند چراغی ادامه مسیر را برای شما روشن می‌کند، بلکه کمک بسیار بزرگی در انتخاب نام دامنه،  هاست و قالب نیز برای شما خواهد بود.

به عنوان مثال اگر زیاد با دنیای فناوری اطلاعات آشنا نیستید و طراحی سایت برای شما مشکل است، بی شک برای سرویس میزبانی وب خود باید هاست وردپرس را انتخاب کنید و به کمک افزونه ووکامرس وب‌سایت وردپرسی خود را به یک فروشگاه آنلاین تبدیل کنید.

در کل این مسائل به ظاهر ساده و ابتدایی بسیار ضروی هستند، چرا که “خشت اول گر نهد معمار کج، تا ثریا می‌رود دیوار کج”

اگر این پیش‌نیازها را در اختیار دارید، بهتر است بدون معطلی به سراغ اولین قدم ساخت فروشگاه آنلاین یعنی انتخاب نام دامنه برویم.

ثبت دامنه سایت فروشگاهی

بدیهی است که هر فروشگاهی آدرسی دارد. فروشگاه‌های آنلاین هم ازاین قاعده مستثنی نیستند.

برای این که کاربران بتوانند وب‌سایت شما را پیدا کنند به آدرسی احتیاج دارند که دامنه نام دارد. هر دامنه 2 قسمت دارد که نام و پسوند نامیده می‌شوند. به تصویر زیر توجه کنید:

همان‌طور که مشخص است، نام دامنه می‌تواند برند شما باشد و پسوند دامنه را هم می‌توانید از بین ارائه دهندگان مختلف دامین مانند org ،.com. یا ir. انتخاب کنید.

البته پیش از این کار بهتر است چند نکته مهم را یادآور شویم:

دامنه .ir یک دامین ملی به حساب می‌آید و از آنجایی که کاربران ایرانی با محدودیت‌هایی در سطح بین‌المللی روبرو هستند، ممکن است هنگام با انتخاب این دامین نتوانند از تبلیغات گوگل بهره ببرند.

نکته بعدی این است که اگر می‌خواهید مطمئن شوید که نام انتخابی شما قبلا توسط شخص دیگری، ثبت نشده باشد، باید به وب‌سایت who.is مراجعه کرده و از در دسترس بودن دامین انتخابی آگاه شوید.

و در آخر هم اگر قصد ثبت دامنه .ir را دارید، باید وارد سامانه ایرنیک شوید و پس از احراز هویت و طی کردن مراحل و دستور العمل‌ها، دامین خود را ثبت کنید.

پس از انتخاب و ثبت دامین هم نوبت به انتخاب سرویس میزبانی یا هاست می‌رسد که در ادامه به طور کامل درباره آن صحبت خواهیم کرد.

انتخاب هاست سایت فروشگاهی

بعد از انتخاب دامین، باید فضایی ایجاد کنید که محتوای سایت شما روی آن میزبانی یا نگهداری شود. به این فضا هاست گفته می‌شود.

هاست انواع مختلفی مانند هاست لینوکس، هاست دانلود، هاست پرسرعت و… دارد که شما با توجه به منابع و امکانات مورد نیاز خود می‌توانید سرویس میزبانی وب را خریداری کنید، سپس می‌توانید دامنه و هاست را به هم متصل کرده و وب‌سایت خود پایه‌ریزی کنید.

اتصال هاست فروشگاهی به دامنه

اگر هاست و دامنه را از یک شرکت خریداری کرده باشید، فرایند اتصال آن‌ها توسط همان شرکت انجام می‌شود. اما اگر به هر دلیلی قرار باشد خودتان فرآیند اتصال را انجام دهید، باید بدانید که روش اتصال بسته به عوامل مختلفی متفاوت است.

برای مثال، اینکه هاست شما اشتراکی است یا سرور مجازی، برای هر کدام از آن‌ها، روش‌های متفاوتی تعریف شده است.

همچنین، پنل کنترلی که بر روی سایت شما قرار دارد نیز تعیین‌کننده است. روش اتصال دامنه به هاست در سی‌پنل با روش اتصال در دایرکت‌ادمین تفاوت دارد.

به طور کلی، برای اتصال هاست به دامنه به NS (مخفف Name Server) نیاز دارید. توضیح اینکه NS چیست و چه کاربردی دارد، واقعاً خارج از حوصله این مقاله است و ممکن است حتی باعث شود از طراحی وبسایت هم علاقه‌مندی خود را از دست بدهید.

تنها کافی است NSهایی که به شما ایمیل شده‌اند را کپی کنید. سپس به بخش مدیریت دامنه – در جایی که آن را خریداری کرده‌اید – رفته و تمامی NSها را وارد نمایید.

اگر کنترل پنل شما سی‌پنل است ، ابتدا به قسمت “دامنه‌ها” بروید و سپس به “افزودن دامنه‌ی جدید”. در مرحله بعد، نام دامنه و تنظیمات DNS را وارد کنید.

در دایرکت ادمین نیز، ابتدا به “تنظیم دامنه” بروید و سپس روی “افزودن دامنه جدید” کلیک کنید.

لطفاً توجه داشته باشید که این اطلاعات عموماً در ایمیلی با عنوان “اطلاعات هاست” ارسال می‌شوند. در این ایمیل، شما اطلاعات ورود به پنل، آدرس و راهنمای استفاده از آن و همچنین NSها را دریافت خواهید کرد.

توصیه می‌کنیم با پشتیبانی هاست خود تماس بگیرید و اتصال دامنه را به آن‌ها بسپارید. البته، وقتی دامنه و هاست را از یک جای خریداری می‌کنید، دیگر نیازی به این دردسرها ندارید!

بعد از انتخاب نام دامنه و هاست، زمان آن رسیده که به طراحی وبسایت بپردازید.

طراحی سایت فروشگاهی در یک روز

همان‌طور که از نام این مقاله مشخص است ما قصد داریم سریع‌ترین روش ساخت فروشگاه اینترنتی را به شما بیاموزیم؛ بنابراین به جای پرداختن به مباحثی مانند بک اند و فرانت اند و انواع زبان‌های برنامه نویسی شما را با مفهوم CMS آشنا می‌کنیم.

سیستم مدیریت محتوا (CMS) نرم‌افزاری است که به کاربران امکان می‌دهد وبسایت یا بلاگ خود را بدون نیاز به دانش فنی عمیق در زمینه برنامه‌نویسی و طراحی وب مدیریت کنند. CMS اجازه می‌دهد تا محتوا مانند متن، تصاویر، ویدیوها و سایر عناصر را به راحتی ایجاد، ویرایش و منتشر کنید.

چند مثال از سیستم‌های مدیریت محتوا عبارتند از:

  1. 1. وردپرس (WordPress): یکی از محبوب‌ترین CMSها است که برای ایجاد وبسایت‌های وبلاگی، خبری، فروشگاهی و غیره استفاده می‌شود. انعطاف‌پذیری بالا، هزاران پوسته و افزونه قابل استفاده، و رابط کاربری ساده و کاربرپسند، از ویژگی‌های برجسته وردپرس هستند. این پلتفرم افزونه‌ای فروشگاه‌ساز به نام “ووکامرس” دارد که شما را قادر می‌سازد به راحتی هر چه تمام‌تر کسب و کار آنلاین خود را شروع کنید.
  2. 2. جوملا (Joomla): یک سیستم مدیریت محتوای قدرتمند است که برای ایجاد وبسایت‌های پیچیده و قابل گسترش استفاده می‌شود. دارای امکانات پیشرفته، قالب‌ها و افزونه‌های فراوان، و قابلیت سفارشی‌سازی بالا است.
  3. 3. دروپال (Drupal): یک CMS منعطف و قدرتمند است که برای ساخت وبسایت‌های پیچیده و بزرگ استفاده می‌شود. دروپال امکانات و قابلیت‌های پیشرفته‌ای از جمله سازماندهی محتوا، مدیریت کاربران، چندزبانگی و امنیت بالا را فراهم می‌کند.

این‌ها فقط چند مثال از CMSهای موجود هستند و هر کدام ویژگی‌ها و استفاده‌های خاص خود را دارند.

انتخاب قالب برای سایت فروشگاهی

انتخاب قالب، همانند دکور کردن یک مغازه است. بهتر است ابتدا آنچه را که میخواهید روی کاغذ بنویسید و سپس به سفارشی سازی قالب بپردازید.

ایجاد حس اعتماد در بازدیدکنندگان سایت بسیار مهم است، بنابراین طراحی یک وبسایت فروشگاهی باید به گونه‌ای باشد که به بهترین شکل این حس را در بازدیدکننده به وجود آورد.

در طول فرآیند طراحی، باید به نیازهای خریداران توجه کنید. به یاد داشته باشید که وبسایت باید کاربرپسند باشد. از یک قالب ساده و تمیز با فضای خالی مناسب استفاده کنید، زیرا هیچ کس طرح‌های پرهیاهو و پیچیده را دوست ندارد.

در هنگام ساخت یک فروشگاه آنلاین، به یاد داشته باشید که وبسایت شما باید حتماً سازگار با موبایل باشد! یعنی باید از یک قالب استفاده کنید که در تلفن همراه ابعاد و اندازه مناسبی داشته باشد.

جالب است بدانید که 70 درصد ترافیک وبسایت‌ها از طریق دستگاه‌های موبایل است و 80 درصد رتبه‌بندی‌های برتر گوگل مربوط به سایت‌های موبایل‌فرندلی است.

دسته‌بندی‌های موضوعی و فیلد جستجو را فراموش نکنید؛ چرا که کاربر باید بتواند هر آنچه را که می‌خواهد را از طریق جستجو پیدا کند.

تولید محتوای محصولات فروشگاه‌ اینترنتی

تا این جای کار شما مراحل فنی را پشت سر گذاشته‌اید و آماده‌اید که محصولات مورد نظر را به فروشگاه اضافه کنید.

فراموش نکنید برگ برنده و چیزی که باعث تمایز شما نسبت به رقبا خواهد بود انتخاب عکس‌های با کیفیت و توضیحات کامل محصولات است. چرا که با بارگذاری عکس‌های با کیفیت و در زوایای مختلف کاربر راحت‌تر می‌تواند تصمیم بگیرد و توضیحات کامل در رتبه بندی موتورهای جستجو و سئو تاثیر گذار خواهد بود.

اگر وب‌سایت شما وردپرسی به کمک پلاگین ووکامرس به راحتی می‌توانید محصولات خود را به فروشگاه اینترنتی خود اضافه کنید.

نحوه پرداخت فروشگاه اینترنتی

حالا نوبت مشخص کردن نوع پرداخت کاربران است. اما پیش از آن شما موظف هستید به کاربران اطمینان خاطر دهید که اطلاعاتشان در اختیار هکرها قرار نمی‌گیرد و دوم این که فقط اطلاعات ضروری را از آن‌ها دریافت کنید. ضمنا دریافت ای‌نماد را هم فراموش نکنید. این نشان برای وب‌سایت‌های فروشگاهی ایرانی ضروری است.

حالا شما باید مشخص کنید که کاربر از طریق روش استاندارد پرداخت، کارت به کارت یا رمزارز باید هزینه خرید خود را پرداخت کند.

سپس با توجه به تصمیمی که می‌گیرید از درگاه‌های خاصی که به این منظور طراحی شده اند، می‌توانید استفاده کنید. نکته مهم این است که

برای اینکه درگاه پرداخت مستقیم داشته باشید، به موارد زیر نیاز دارید:

  • پروانه کسب یا جواز کار
  • کد رهگیری ثبت‌نام مالیاتی
  • وب‌سایت آماده و مناسب برای فروش اینترنتی
  • تصویر اصل کارت ملی و شناسنامه مدیر و مسئول امضا
  • تصویر روزنامه رسمی و آگهی تاسیس
  • گواهی امضا
  • نماد اعتماد وزارت صمت
  • حساب بانکی معتبر

سخن پایانی

در این مقاله به ساده‌ترین شکل ممکن، ساخت یک فروشگاه اینترنتی را به شما آموختیم اما این تازه شروع ماجراست! اکنون خوان هفتم فرا رسیده و شما باید بازاریابی و تبلیغات را شروع کنید. پیشنهاد می‌کنیم در این راه قدرت شبکه‌های اجتماعی را دست کم نگیرید.

به عنوان آخرین توصیه هم باید بگوییم که هر چقدر فرایند خرید را برای مشتریان ساده‌تر کنید، بدون شک موفق‌تر خواهد بود. این نکته را هرگز فراموش نکنید.


نوشته شده توسط : مدیر | در تاریخ ۱۴۰۲/۰۴/۱۳ ساعت ۱۵ :۱۹ : ۵۲


دسترسی سریع
قالب های 3 ستونه
قالب های 2 ستونه
ابزار وبلاگ نویسان
آموزش وبلاگ نویسی
گالری عکس
آپلود عکس
بازی آنلاین
موسیقی لایت
بازی آنلاین

بازی آنلاین 660 بازی
بازی های دخترانه 16 بازی
بازی های ورزشی 97 بازی
بازی های تیراندازی 124 بازی
بازی های فکری 209 بازی
بازی های اکشن 126 بازی
بازی های مسابقه ای 50 بازی
بازی های متفرقه 38 بازی
بازی های محبوب

لینک ها
بک لینک شما در این مکان
کلیه حقوق متعلق به سایت نایت اسکین می باشد © Night-Skin.com 2004 - 2025