اگر شما نیز مانند بسیاری از افراد جامعه تصور میکنید که استراتژی محتوا و بازاریابی محتوایی مفهوم یکسانی دارند باید بگوییم که کاملا در اشتباه هستید. در این مطلب استراتژی محتوا برای وب را برای شما تعریف خواهیم کرد و تفاوت آن را با بازاریابی محتوایی بررسی میکنیم. همراه ما بوده و این مطلب را با دقت مطالعه کنید زیرا دانستن این مهم پیش از شروع به طراحی سایت و انجام کارهای سئو برای شما ضروری خواهد بود.
اگر بخواهیم استراتژی محتوا برای وب را تعریف کنیم باید اینگونه بگوییم که: استراتژی محتوا چگونگی شکلگیری درون و بیرون محتوا را نشان میدهد و نحوه مدیریت آن را نیز بیان میکند. پس میتوان گفت که استراتژی محتوا تمامی جنبههای محتوا را پوشش میدهد. این درحالی است که بازاریابی محتوایی بیشتر از بازاریابی اینترنتی بر روی تاکتیکها و نحوه اجرا تمرکز داشته و شما را به سمت تولید محتوایی مناسب برای بازاریابی هدایت میکند.
استراتژی محتوا برای وب
مراحل استراتژی محتوا برای وب:
۱- چشم انداز خود را تایین کنید: شما باید پیش از شروع کار خود بتوانید به برخی سوالات پاسخ دهید سوالاتی همچون چه کار می کنیم؟ و یا چرا این کار را تکرار می کنیم؟ با پاسخ دادن به این سوالات استراتژی کاری شما مشخص خواهد شد. این استراتژی باعث میشود شما بتوانید برای کار خود اهداف چند ساله تایین کرده و چشم انداز کاری خود را بدانید که در ادامه راه بسیار برای شما مورد نیاز خواهد بود. این مرحله از استراتژی محتوا برای وب بسیار پر اهمیت است و باید با دقت کامل انجام شده و حساسیت بالا در ان به کار برده شود.
۲- شناخت مخاطبان: مرحله دوم استراتژی محتوا برای وب این است که بدانید مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند. این کار باعث میشود تا شما بدانید به چه زبانی و به چه شکلی با آنها سخن بگویید. این یک اصل است که هرچه اطلاعات بیشتری از مخاطبان داشته باشید، راحتتر می توانید با آنها ارتباط برقرار کنید که نتیجه آن هم تبدیل کاربر به مشتری و خرید محصول یا خدمات خواهد بود.
۳- بررسی محتواهای موجود: استراتژی محتوا برای وب کاملا وابسته به رصد محتوایی میباشد. ابتدا باید محتواهای موجود در حوزهی کاری خود را شناسایی کرده و آنها را مورد بررسی قرار دهید. برخی از اصول رصد محتوایی را برای شما بازگو میکنم:
- محتوای موجود را بررسی کنید: بدانید که رقبای شما چه طلاعاتی را در اختیار مشتریان خود قرار دادهاند و بیشتر به چه موضوعاتی میپردازند. با این کار علاقه مخاطبانتان را نیز خواهید فهمید.
- محتواهای خود را سازماندهی کنید: پیش از اینکه شروع به تولید محتوا کنید برای خو چارچوبهایی را مشخص کنید.
۱- تایین اینکه در چه موضوعاتی قرار است به تولید محتوا بپردازید و چه مطالبی را پوشش خواهید داد.
۲- طول محتواهای شما چقدر خواهد بود. آیا مطالبی کوتاه اما مفید تولید خواهید کر یا نه مطالب شما طولانی خواهد بود و به موضوعات به صورت نکته به نکته میپردازید.
۳- با چه زبانی با مخاطبان خود میخواهید به صحبت بپردازید، آیا لحن شما کاری خواهد بود یا دوستانه؟
۴- باید ارتباطاتی که بین مطالب وجود دارد را نیز بدانید. اینکه مطالب به هم مرتبط خواهند بود و در یک راستا هستند با خیر؟
۵- زمان مشخصی برای بروز رسانی محتواهای خود مشخص کنید زیرا محتواهای قدیمی برای کاربران مفید نبوده و بیشتر تاثیر منفی بر روی آنها خواهد داشت.بروزرسانی محتواها در استراتژی محتوا برای وب بسیار اهمیت دارد.
- معیارهای موفقت خود را تایین کنید: اینکه چه میزان بازدید از مطالب بنشان دهنده موفقت شما است و چه میزان مشارکت کاربران نشانگر مفید بودن مطلب است. در این معیارها میزان اشتراک گذاری مطلب نیز میتواند حضور داشته باشد.
- دادههای خود را تحلیل کنید: از انتشار محتواهایی که با موضوع سایت شما همخوانی ندارد جدا باید خود داری کنید و فقط در حوزهای که فعالیت میکنید اقدام به تولید محتوا کنید.
توجه داشته باشید که تمامی این مراحل بهتر است پیش از شروع کار سئو بر روی سایت انجام شود. متاوب به عنوان یکی از برترین شرکتهای فعال در این حوزه شما را در انجام این کار یاری خواهد کرد تا علاوه بر داشتن سایتی زیبا و کاربر پسند سئو مناسبی نیز داشته باشید و بتوانید کاربران و مشتریان مورد نیاز خود را پیدا کرده و آنها را تبدیل به کاربر و یا مشتری دائمی خود کنید.
Source : https://goo.gl/nniXZX