در این مقاله تخصصی از نایت اسکین می خواهیم در مورد قالب ها در سایت سازها صحبت کنیم. اگر نمی دانید سایت ساز چیست، سایت سازها پلتفرم هایی اینترنتی هستند که امکان طراحی و ساخت سایت را بدون هیچگونه دانش فنی برای شما فراهم می آورند.
سایت سازها کار طراحی سایت را برای افراد بسیار راحت کرده اند، به همین دلیل این پلتفرم ها قالب های مختلفی را برای صنوف و مشاغل گوناگون طراحی می کنند و شما تنها با یک کلیک قالب مورد نظر را بر روی سایت فعال می کنید.
در این مقاله تحلیلی می خواهیم به این موضوع بپردازیم که چگونه یک قالب مناسب برای خودمان در سایت سازها انتخاب کنیم؟ با ما همراه باشید.

نکات انتخاب قالب در سایت سازها:
زمانی که شما در یکی از سایت سازها ثبت نام می کنید و هزینه آن را پرداخت می کنید، می توانید در حین طراحی سایت، قالب مد نظر خود را انتخاب کنید. برای این انتخاب به موارد مختلفی باید توجه داشته باشید.
یکی از این نکات توجه به ماهیت کاری شما می باشد. اگر ماهیت شما فروشگاهی می باشد باید یک قالب مناسب فروشگاهی انتخاب کنید. مثلا اگر در زمینه لباس و فشن فعالیت می کنید باید قالب های مینیمال و لاکچری را انتخاب کنید. اما اگر در زمینه لوازم دیجیتال فعالیت دارید بهتر است از قالب هایی بهره ببرید که جزییات زیادی دارند و این امکان را به شما می دهد که اطلاعات جزئی به مشتری منتقل کنید.
اگر بیزینس شما شرکتی هست باید به دنبال یک قالب شرکتی بگردید. در مورد انتخاب قالب شرکتی نیز باید توجه زیادی داشته باشید و متناسب با نوع شرکتتان یک قالب انتخاب کنید. مثلا در اگر در زمینه واردات و صادرات مشغول هستید باید از یک قالب سبک استفاده کنید و سریعا آدرس و اطلاعات تماس را در معرض دید مخاطب قرار دهید. یا اگر در زمینه دکوراسیون داخلی فعالیت می کنید بهتر است از قالب هایی استفاده کنید که نمونه کارهای شما را به خوبی پوشش دهد.
نکته دیگر در انتخاب قالب در سایت سازها توجه به رنگ قالب می باشد. رنگ قالب تاثیر فراوانی در ظاهر قالب و توجه بازدیدکننده دارا می باشد. معمولا رنگ قالب را با توجه به هویت برند و رنگ سازمانی انتخاب می کنند که انتخاب معقولانه ای می باشد. اما بهتر است طراحی به گونه ای باشد که چشم مخاطب را اذیت نکند.
نکته دیگری که می تواند در انتخاب قالب مهم باشد پرسونای مخاطب می باشد. یعنی مخاطب ما به چیزی علاقه دارد؟ مخاطب ما چه ویژگی هایی دارد؟ چه سنی و چه سلیقه ای؟ همه این ها می تواند در انتخاب قالب موثر باشد.
به طور مثال اگر پرسونای شما افراد میانسال یا پیر هستند نباید از قالب های پیچیده استفاده کنید و یا اگر پرسونای مخاطب شما زنان 20 تا 30 ساله هستند بهتر است از رنگ های شاد و قالب های مدرن بهره ببرید تا بیشترین رضایت را برای مخاطب به همراه داشته باشد.
نکته دیگری که می تواند در انتخاب قالب موثر باشد محصول ماست. اینکه محصول ما لاکچری هست یا یک محصول عمومی می تواند در انتخاب قالب موثر باشد. اینکه محصول ما جزئیات زیادی دارد یا نه. اینکه محصول روزمره مصرف می شود یا یک دوره مشخصی دارد. همه این ها می تواند در سبک قالب انتخابی موثر باشد.
مثلا اگر محصول ما جواهرات می باشد باید قالبی انتخاب کنیم که عکس محصول بزرگ و با کیفیت بالایی نمایش داده شود. اما اگر به طور مثال محصول ما موبایل هست باید بخش توضیحات محصول کاملی وجود داشته باشد.
اگر محصول فیزیکی نداریم و محصول ما به صورت خدمت هست یا یک کالای دیجیتال قطعا باید یک قالب مناسب برای این سبک انتخاب کنیم. مثلا اگر داریم دوره می فروشیم باید صفحه دوره به صورت کامل مشخصات دوره و سایر اطلاعات را پوشش دهد.
نتیجه گیری:
به طور کلی متوجه شدیم که سایت سازها چه پلتفرم هایی هستند و اینکه برای انتخاب قالب در این سایت سازها به چه نکاتی باید توجه کنیم. در پایان یکی از این پلتفرم ها که قالب های متنوعی را برای کسب و کارهای مختلف طراحی و آماده نموده است سایت ساز سایتی شو می باشد که نمونه قالب های این پلتفرم را می توانید در آدرس https://siteesho.com/templates مشاهده نمایید.