خرید صندلی اداری کار چندان ساده ای نیست. به طور حتم با یکبار حضور در فروشگاه های مبلمان اداری دچار حس شک و تردید می شود. چرا که انبوهی از صندلی های اداری در معرض تماشای شما قرار گرفته اند. بنابراین تشخیص میزان کیفیت صندلی ها کار دشواری خواهد بود. برای اینکه از اشتباهات رایج در هنگام خرید مبلمان اداری دور بمانید، در ادامه مقاله همراه ما باشید.
بررسی چند اشتباه رایج در خرید صندلی اداری
برای بسیاری از خریداران، خرید یک صندلی ارگونومیک و با کیفیت چالش بزرگی محسوب می شود. عدم آشنایی با صندلی های اداری از یک سو و تنوع بی نظیر این مبلمان از سوی دیگر خریداران را سردرگم می سازد. در این حین برخی از خریداران فریب ظاهر و نمای صندلی را خورده و دچار اشتباه می شوند. برای اینکه یک خرید موفق را تجربه کنید، لازم است با برخی نکات آشنا شوید.
1. کاربرد صندلی اداری را در نظر بگیرید
شاید تصور می کنید صندلی های اداری از یک ابعاد مشخص و استاندارد برخوردارند. این در حالیست که صندلی های مختلف، همچون صندلی مدیریت، اوپراتور و صندلی کنفرانس هر یک ابعاد مخصوص به خود را دارند. لذا توصیه می شود پیش از خرید صندلی کاربری آن را مشخص کنید. همچنین به ابعاد فضایی که در اختیار دارید دقت کنید.
برای مثال اگر فضای کافی برای اتاق کنفرانس ندارید، از خرید صندلی های چرخدار و بزرگ پرهیز کنید. شما می توانید از صندلی های کنفرانس که به مراتب ارزان ترند استفاده کنید. بسیار حائز اهمیت است که درک درستی از فضای اداری داشته و ابعاد صندلی اداری را با آن تطبیق دهید.
2. فریب ظاهر صندلی اداری را نخورید
برخی خریداران بدون توجه به ساختار صندلی فریب ظاهر جذاب و چشمگیر صندلی های اداری را می خورند. برای مثال خرید صندلی با اسفنج های قطور را به سایرین ترجیح می دهند. این در حالیست که استفاده بیش از حد از اسفنج الزاماً موجب آسایش بیشتر کاربر نمی شود.
اگرچه ظاهر و جلوه صندلی اداری اهمیت بسیاری دارد، اما بهتر است این فاکتور را در اولویت های آخر قرار دهید. در ابتدای کار، صندلی اداری را از حیث دارا بودن خواص ارگونومیک بسنجید. چرا که ظاهر صندلی تأثیری در آسایش کارکنان ندارد.
3. قابلیت های صندلی اداری را بسنجید
در هنگام خرید صندلی اداری به قابلیت هایی همچون ارگونومیک بودن صندلی دقت کافی داشته باشید. چرا که خرید صندلی های غیر استاندارد آسیب های بسیاری به بدن کارکنان می زند. استفاده طولانی مدت از صندلی های غیر اورگونومیک منجر به ایجاد عارضه های جسمی در نواحی کمر و گردن می شود.
دارا بودن قابلیت هایی همچون تنظیم ارتفاع صندلی، تنظیم زاویه پشتی و همچنین متحرک بودن چرخ ها از جمله استاندارهای ارگونومیک است که استفاده از صندلی اداری را تسهیل می بخشد. به خاطر داشته باشید عدم وجود این قابلیت ها در دراز مدت کاربران را با مشکلات بسیاری روبرو می سازد.
4. اتصالات صندلی اداری را ارزیابی کنید
برای خرید یک صندلی با کیفیت لازم است کمی فراتر از یک خریدار معمولی عمل کنید. بدین منظور لازم است اتصالات و قطعات جانبی صندلی را نیز آنالیز کنید. عدم استفاده از قطعات جانبی مرغوب و با کیفیت، مشکلات متعددی را رقم می زند.
برای مثال کیفیت اتصالاتی همچون چرخ صندلی می تواند عملکرد آن را به طور کل تحت تأثیر قرار دهد. کیفیت جک صندلی، دسته و پایه های آن نیز در کیفیت نهایی محصول تأثیر مستقیم دارند.
5. صندلی اداری را تست کنید
در هنگام خرید صندلی اداری، هیچ چیز به اندازه تست صندلی نمی تواند راه گشا باشد کافیست بر روی صندلی بنشینید تا مشخصات آن را تحت نظر بگیرید. میزان راحتی نشمین گاه، تنفس پذیری روکش صندلی، قابلیت تنظیم ارتفاع و زاویه از جمله مشخصاتی ست که می بایست در هنگام تست صندلی مورد بررسی قرار دهید.
6. به هماهنگی عناصر مختلف فکر کنید
در هنگام خرید صندلی اداری به همخوانی آن با سایر مبلمان اداری فکر کنید. بسیار حائز اهمیت است که جنس بدنه و روکش صندلی اداری با سایر تجهیزات اداری همخوانی داشته باشید. شما می توانید با انتخاب یک هارمونی مناسب، یک ترکیب ماهرانه در محیط اداری خود بسازید.
7. کیفیت را فدای قیمت نکنید
فاکتور قیمت از جمله تأثیر گذارترین آیتم ها در خرید صندلی اداری به شمار می رود. حتی اگر بودجه شما برای خرید مبلمان اداری محدود است، تلاش کنید تا با این میزان بودجه بهترین کیفیت را خریداری کنید. همچنین توصیه می شود در برخورد با نمونه های گران قیمت و مرغوب، خساست به خرج نداده و کیفیت را فدای قیمت کم نکنید.
سخن پایانی
خرید صندلی اداری برای افراد عادی یک اقدام چالش برانگیز است. توصیه می شود پیش از خرید، ابعاد فضایی که در اختیار دارید را ارزیابی کنید. همچنین نوع کاربرد صندلی را مشخص کرده و در تناسب با آن اقدام به خرید کنید. در زمان خرید به همخوانی عناصر مختلف اداری دقت داشته و کیفیت صندلی را بیش از قیمت آن مورد توجه قرار دهید.